Partnerstvo Agrokora i SAP-a

Ljerka Puljić i Bernd Kraus, predstavnici Agrokora odnosno SAP-a
Ljerka Puljić i Bernd Kraus, predstavnici Agrokora odnosno SAP-a
Danas je u Zagrebu održano svečano potpisivanje ugovora o sklapanju strateška partnerstva između SAP-a i Agrokora, koji je svoje poslovanje odlučio poboljšati uvođenjem ERP (Enterprise Resource Planning) softverskog sustava.

Ugovor je dio Agrokorovog projekta uvođenja najsuvremenije tehnologije u svoje poslovanje. Partnerstvo se planira kroz period od više godina, a započet će implementacijom SAP-ovih rješenja u Konzum, te potom u ostatak Agrokorovih kompanija. Planirano trajanje instalacije u Konzum iznosi oko godinu dana, te se očekuje da će početi s radom na SAP-u početkom 2008. godine.

"Zadovoljstvo mi je što se vodeća hrvatska korporacija odlučila za uvođenje SAP-ovog ERP rješenja. Budući da je upravo u tom segmentu ERP vodeća organizacija, na ovaj će se način podići ugled obje tvrtke" - rekao je Bernd Kraus, direktor SAP-a za područje Jugoistočne Europe i Bliski Istok. Osim njega, ugovor su potpisali Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica za strategijske poslovne grupe Agrokor koncerna, i direktor SAP-a na području Hrvatske Igor Dropulić.